Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Αντικαταβολή
Δωρεάν αποστολή* και επιστροφή
Δικαίωμα επιστροφής εντός 100 ημερών
Γενικοί όροι και προϋποθέσεις για κληρώσεις και κουπόνια
Εδώ μπορείς να βρεις πληροφορίες για:
1. Όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό «ABOUT YOU 10th FREE»
2. Προσωπικές Προσφορές στα «Your Deals»
3. Προσωπικά Κουπόνια
4. Κουπόνια με κωδικό κουπονιού
5. Ειδικοί όροι κουπονιού για το Net Promoter Score
6. Ειδικοί όροι κουπονιών για ιστότοπους τρίτων
7. Πρόσθετοι όροι κουπονιών για τις προωθητικές ενέργειες της Klarna
8. Κουπόνια με κωδικό κουπονιού του Live Shopping
Όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό «ABOUT YOU 10th FREE»
1. Διοργανωτής
Διοργανωτής του διαγωνισμού «ABOUT YOU 10th FREE» είναι η ABOUT YOU SE & Co. KG, εκπροσωπούμενη από την ABOUT YOU Verwaltungs SE, η οποία, με τη σειρά της, εκπροσωπείται από τους Tarek Müller, Hannes Wiese και Sebastian Betz, μέλη του διοικητικού συμβουλίου, Domstraße 10, 20095 Αμβούργο (εφεξής: «ABOUT YOU» ή/και «Διοργανωτής» ή/και «εμείς»).

2. Συμμετοχή
Δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε φυσικό πρόσωπο άνω των 18 ετών που κατοικεί στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας, την Ελβετία, την Αυστρία, την Ολλανδία, τη Σλοβακία, τη Σλοβενία και την Ελλάδα. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι του Ομίλου ABOUT YOU, οι συνεργάτες και οι τρίτες εταιρείες που συμμετέχουν στην υλοποίηση του διαγωνισμού, καθώς και τα αντίστοιχα μέλη της οικογένειάς τους και των ατόμων που διαμένουν μαζί τους. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει έγκυρη παραγγελία από την ABOUT YOU κατά την περίοδο της προωθητικής ενέργειας.

3. Είναι πανεύκολο!
Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να λάβετε μέρος:

• ΒΗΜΑ 1: ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ
Κάντε την παραγγελία σας μεταξύ 21 Οκτωβρίου 2024, 10:00 π.μ. και 27 Οκτωβρίου 2024, 11:59 μ.μ. (τοπική ώρα). Με κάθε παραγγελία μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση και έχετε την ευκαιρία να λάβετε την παραγγελία σας δωρεάν!
• ΒΗΜΑ 2: ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΓΙΑ 100 ΗΜΕΡΕΣ
Με κάθε προϊόν που κρατάτε, παίρνετε μέρος στην κλήρωση 10 FREE. Επομένως, οι παραγγελίες που επιστρέφονται μερικώς θεωρούνται επιλέξιμες. Η αξία των επιστρεφόμενων προϊόντων θα αφαιρεθεί από την επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση νίκης.
• ΒΗΜΑ 3: ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
Αφού λήξει η περίοδος επιστροφής, θα επικοινωνήσουμε με τους νικητές μέσω email. Εάν ειδοποιηθείτε, θα πρέπει να δώσετε τα τραπεζικά σας στοιχεία εντός 10 ημερών για να λάβετε την επιστροφή του ποσού της παραγγελίας σας.
Μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση με κάθε παραγγελία που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της καμπάνιας (21.10.2024 έως 27.10.2024) μέσω των διαδικτυακών μας καταστημάτων ή των εφαρμογών μας στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας, την Ελβετία, την Αυστρία, την Ολλανδία, τη Σλοβακία, τη Σλοβενία και την Ελλάδα, και θα λάβετε αυτόματα μέρος στην κλήρωση. Για την επιστροφή χρημάτων θα ληφθεί υπόψη μόνο η αξία των προϊόντων που έχετε παραγγείλει και τα οποία δεν επιστρέφετε.

4. Καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής, αριθμός πιθανών συμμετοχών
Ο διαγωνισμός διαρκεί από τις 21.10.2024 στις 10:00 π.μ. έως τις 27.10.2024 στις 23:59 μ.μ. CEST. Συμμετοχές που είναι εκπρόθεσμες για οποιονδήποτε λόγο δεν θα ληφθούν υπόψη. Η δυνατότητα συμμετοχής στον διαγωνισμό ισχύει για κάθε παραγγελία που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της προωθητικής ενέργειας.

5. Έπαθλα, κλήρωση και κοινοποίηση
Τα ακόλουθα έπαθλα θα κληρωθούν μεταξύ όλων των επιλέξιμων παραγγελιών (ρήτρες 2 και 3):
Θα κληρώσουμε την αξία κάθε 10ης παραγγελίας μεταξύ όλων των επιλέξιμων παραγγελιών (ρήτρες 2 και 3). Οι νικητές θα λάβουν την πραγματική τιμή αγοράς της παραγγελίας τους, η οποία θα καταβληθεί κατά τη στιγμή της παραγγελίας ως χρηματικό έπαθλο. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της περιόδου προώθησης και επιστρέφονται πλήρως δεν υπολογίζονται ως επιλέξιμες παραγγελίες. Οι παραγγελίες που επιστρέφονται μερικώς θεωρούνται επιλέξιμες παραγγελίες. Η αξία των επιστρεφόμενων προϊόντων θα αφαιρεθεί από την αξία της παραγγελίας σε περίπτωση νίκης.
Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email στα μέσα Φεβρουαρίου 2025 μέσω της διεύθυνσης email που είναι αποθηκευμένη στον λογαριασμό πελάτη. Εάν ο νικητής δεν διεκδικήσει το επάθλου του εντός 10 ημερών από την ειδοποίηση για τη νίκη του, η αξίωσή του για το έπαθλο θα ακυρωθεί.

6. Επιστροφή της αξίας αγοράς (παράδοση επάθλου)
Το έπαθλο θα μεταφερθεί με τραπεζικό έμβασμα στον λογαριασμό που έχει δηλώσει ο νικητής στο νόμισμα της παραγγελίας. Για τη μεταφορά, ο νικητής πρέπει να δηλώσει το ονοματεπώνυμό του και τα στοιχεία του τραπεζικού του λογαριασμού. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα είναι δυνατή η παράδοση του επάθλου. Τα δεδομένα που παρέχονται θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την παράδοση του επάθλου και δεν θα χρησιμοποιηθούν μετέπειτα για άλλους σκοπούς του διαγωνισμού. Αυτό δεν επηρεάζει την υποχρέωση του Διοργανωτή να διατηρεί τα δεδομένα σύμφωνα με τους ισχύοντες εμπορικούς ή/και φορολογικούς κανονισμούς. Τα έξοδα που προκύπτουν σε σχέση με την εξαργύρωση/χρήση του επάθλου δεν καλύπτονται από το έπαθλο. Ο νικητής είναι ο αποκλειστικός και μοναδικός υπεύθυνος για φορολογικά θέματα.

7. Πληρωμή/ανταλλαγή/εκχώρηση μετρητών
Δεν είναι δυνατή η ανταλλαγή ή/και η εκχώρηση του επάθλου ή η πληρωμή σε μετρητά.

8. Διακοπή του διαγωνισμού
Ο Διοργανωτής έχει το δικαίωμα να αλλάξει την περίοδο ισχύς του διαγωνισμού ανά πάσα στιγμή και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, ή να διακόψει τον διαγωνισμό χωρίς προειδοποίηση, π.χ. εάν η λειτουργικότητα των συστημάτων του Διοργανωτή περιοριστεί για τεχνικούς ή άλλους λόγους ανεξάρτητους από τον Διοργανωτή ή εάν προκύψει η υποψία ότι κάποιος συμμετέχων προσπαθεί να επηρεάσει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού.

9. Αποκλεισμός από τη συμμετοχή
Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή μέσω αυτοματοποιημένων διαδικασιών ή άλλων χειρισμών ή αντίστοιχων προσπαθειών (συμπεριλαμβανομένων των προσπαθειών τρίτων), ούτε η απόπειρα παραβίασης ή η καθαυτή παραβίαση των όρων συμμετοχής. Στις προαναφερθείσες περιπτώσεις ή σε περίπτωση τέτοιας υποψίας, ο Διοργανωτής έχει το δικαίωμα να αποκλείσει τους συμμετέχοντες από τον διαγωνισμό, να ανακαλέσει το έπαθλο ή να διεκδικήσει το έπαθλο.

10. Ευθύνη
Ο Διοργανωτής δεν ευθύνεται για τυχόν άμεσες, έμμεσες ή ειδικές απώλειες ή/και ζημίες που υφίστανται οι συμμετέχοντες ως αποτέλεσμα της συμμετοχής τους και οι οποίες σχετίζονται με διακοπή των επικοινωνιών ή των γραμμών ηλεκτροδότησης, βλάβες στις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, επιπτώσεις κακόβουλου λογισμικού, αθέμιτες πράξεις τρίτων με στόχο τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή/και την απενεργοποίηση του λογισμικού ή/και του υλικού του Διοργανωτή ή περιστάσεις ανωτέρας βίας. Στις περιπτώσεις αυτές, ο Διοργανωτής δεν υποχρεούται να αποζημιώσει για τυχόν ζημιές που υπέστησαν οι συμμετέχοντες. Ο Διοργανωτής ευθύνεται έναντι του Συμμετέχοντα για υπαίτια προκληθείσες ζημιές που οφείλονται σε τραυματισμό της ζωής, του σώματος ή της υγείας, για ζημιές που προκλήθηκαν εκ προθέσεως ή λόγω σοβαρής αμέλειας του Διοργανωτή, των νόμιμων εκπροσώπων ή των πληρεξουσίων του Διοργανωτή, καθώς και για ζημιές που οφείλονται σε αθέτηση εγγύησης που δόθηκε στον Συμμετέχοντα χωρίς περιορισμό, σύμφωνα με τις νομοθετικές διατάξεις.
Διαφορετικά, ο Διοργανωτής ευθύνεται μόνο για την ελαφρά εξ αμελείας παραβίαση υποχρεώσεων, η εκπλήρωση των οποίων είναι απαραίτητη για την ορθή εκτέλεση της ενέργειας και στην τήρηση των οποίων ο συμμετέχων μπορεί κανονικά να βασιστεί (βασικές υποχρεώσεις), περιοριζόμενη στην προβλεπόμενη ζημία που είναι τυπική για τη σύμβαση. Ο ανωτέρω περιορισμός της ευθύνης ισχύει αναλόγως και για την προσωπική ευθύνη των νόμιμων εκπροσώπων και των πληρεξουσίων του Διοργανωτή.

11. Προστασία δεδομένων
Ο Διοργανωτής χρησιμοποιεί τα δεδομένα που παρέχονται από τους συμμετέχοντες σύμφωνα με τις διατάξεις της γερμανικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί προστασίας των δεδομένων.
Τα δικαιώματά σας
Εκτός από το δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης που μας δώσατε, έχετε τα ακόλουθα πρόσθετα δικαιώματα, εφόσον πληρούνται οι αντίστοιχες νομικές προϋποθέσεις:
• το δικαίωμα ενημέρωσης σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που αποθηκεύουμε (Άρθρο 15 του ΓΚΠΔ),
• το δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών δεδομένων ή συμπλήρωσης ορθών δεδομένων (Άρθρο 16 του ΓΚΠΔ),
• το δικαίωμα διαγραφής των δεδομένων σας που έχουν αποθηκευτεί από εμάς (Άρθρο 17 του ΓΚΠΔ), υπό την προϋπόθεση ότι δεν πρέπει να τηρούνται οι νόμιμες ή συμβατικές περίοδοι διατήρησης ή άλλες νόμιμες υποχρεώσεις ή δικαιώματα περαιτέρω αποθήκευσης,
• το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας των δεδομένων σας (Άρθρο 18 του ΓΚΠΔ), εάν αμφισβητείτε την ακρίβεια των δεδομένων, εάν η επεξεργασία είναι παράνομη, όμως εσείς αρνείστε τη διαγραφή τους, εάν δεν χρειαζόμαστε πλέον τα δεδομένα, αλλά τα χρειάζεστε εσείς για τη διεκδίκηση, άσκηση ή υπεράσπιση νομικών αξιώσεων ή εάν έχετε υποβάλει ένσταση κατά της επεξεργασίας σύμφωνα με το Άρθρο 21 του ΓΚΠΔ,
• το δικαίωμα φορητότητας των δεδομένων σύμφωνα με το άρθρο 20 ΓΚΠΔ, δηλαδή το δικαίωμα να λάβετε επιλεγμένα δεδομένα που μας έχετε παράσχει σε κοινώς χρησιμοποιούμενο, αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο ή να ζητήσετε τη διαβίβασή τους σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας,
• το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας σε εποπτική αρχή. Κατά κανόνα, μπορείτε να απευθυνθείτε στην εποπτική αρχή στον τόπο όπου έχετε τη συνήθη διαμονή σας ή τον τόπο εργασίας σας, ή όπου βρίσκεται η έδρα της εταιρείας μας.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των δεδομένων σας και τα δικαιώματά σας στην Πολιτική Απορρήτου μας στη διεύθυνση www.aboutyou.de/datenschutz[URL εκάστοτε χώρας]. Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να μην είναι πλέον δυνατή η συμμετοχή σας στην ενέργεια εάν τα δεδομένα σας αποκλειστούν ή διαγραφούν.

12. Τελικές διατάξεις
Εφαρμόζεται αποκλειστικά το γερμανικό δίκαιο, εξαιρουμένης της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για τις Συμβάσεις Διεθνούς Πώλησης Αγαθών. Οι υποχρεωτικές διατάξεις της χώρας στην οποία ο καταναλωτής έχει τη συνήθη διαμονή του δεν θίγονται. Σε περίπτωση που μεμονωμένες διατάξεις των παρόντων όρων συμμετοχής δεν εφαρμόζονται ή έρχονται σε αντίθεση με τις νομοθετικές διατάξεις, οι υπόλοιποι όροι δεν επηρεάζονται. Στην περίπτωση αυτή, ισχύουν οι νομοθετικές διατάξεις. Το ίδιο ισχύει και για το κλείσιμο ενός κενού της σύμβασης. Η δικαστική προσφυγή αποκλείεται.
Σε ισχύ: Οκτώβριος 2024
Προσωπικές Προσφορές στα «Your Deals»
Η EXTRA έκπτωση/προσφορά σου ισχύει μέχρι την αναφερόμενη ημερομηνία λήξης. Ισχύει μία φορά σε επιλεγμένα είδη και θα αφαιρεθεί αυτόματα από το τιμολόγιο, εφόσον είναι ενεργή κατά την παραγγελία. Η EXTRA έκπτωσή/προσφορά σου δεν μεταβιβάζεται και μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο σε συνδυασμό με μια παραγγελία στο ABOUT YOU. Σε περίπτωση επιστροφής, η έκπτωση/προσφορά EXTRA λήγει. Δεν είναι δυνατή η πληρωμή της, ο εκ των υστέρων συμψηφισμός ή η επιστροφή χρημάτων. Η έκπτωση/προσφορά EXTRA δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες εκπτώσεις/προσφορές EXTRA, κουπόνια και προσωπικά κουπόνια.
Προσωπικά Κουπόνια
Το προσωπικό κουπόνι σου ισχύει μέχρι την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στο κουπόνι. Θα αφαιρεθεί αυτόματα από το τιμολόγιο, εάν το κουπόνι είναι ενεργοποιημένο κατά την παραγγελία. Τα προσωπικά κουπόνια πρέπει να ενεργοποιούνται ανά προϊόν πριν προστεθούν στο καλάθι αγορών. Το προσωπικό κουπόνι δεν μεταβιβάζεται και μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο σε συνδυασμό με μια παραγγελία στο ABOUT YOU. Σε περίπτωση επιστροφής, το προσωπικό κουπόνι λήγει. Δεν είναι δυνατή η πληρωμή του, ο εκ των υστέρων συμψηφισμός ή η επιστροφή χρημάτων. Μόνο ένα κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά προϊόν. Τα προσωπικά κουπόνια δεν ισχύουν σε συνδυασμό με κουπόνια και δεν μπορούν να εξαργυρωθούν κατά τη διάρκεια ενεργών εκπτώσεων/προσφορών EXTRA/Your Deals.
Κουπόνια με κωδικό κουπονιού
Το κουπόνι δεν μεταβιβάζεται και μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο σε συνδυασμό με μια παραγγελία στο ABOUT YOU. Ισχύει μία φορά μέχρι την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στο κουπόνι και θα αφαιρεθεί αυτόματα από το λογαριασμό σας, εάν ο κωδικός του κουπονιού έχει δοθεί κατά την παραγγελία.

Σε περίπτωση πλήρους επιστροφής, η αξία του κουπονιού ακυρώνεται. Σε περίπτωση μερικής επιστροφής, η αξία του κουπονιού θα πιστωθεί μόνο εάν επιτευχθεί η ελάχιστη αξία παραγγελίας των παρακρατηθέντων ειδών. Διαφορετικά, το κουπόνι δεν μπορεί να πιστωθεί. Δεν είναι δυνατή η εξαργύρωση προϊόντων που υπολείπονται της αξίας του κουπονιού. Μπορείτε να εξαργυρώσετε το πολύ ένα κουπόνι ανά παραγγελία. Δεν είναι δυνατή η πληρωμή σε μετρητά.

Το κουπόνι δεν ισχύει για την κατηγορία Spotlight Sneakers και για τις ακόλουθες μάρκες: Bershka, Carhartt, Garmin, Mammut, Oakley, Obey, On, Persona by Marina Rinaldi, Pull&Bear, violeta by Mango. Το κουπόνι δεν ισχύει σε συνδυασμό με άλλες εκπτώσεις, σε συνδυασμό με τις Extra προσφορές/εκπτώσεις και κουπόνια. Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του κουπονιού, η ABOUT YOU δεν μπορεί να προβεί σε επιστροφή χρημάτων. Δεν υπάρχουν αξιώσεις για μερική ή πλήρη αντικατάσταση ενός κουπονιού. Ισχύει μέγιστη αξία παραγγελίας 1.000€.
Ειδικοί όροι κουπονιού για το Net Promoter Score
Κουπόνια αγορών με έκπτωση 50% θα κληρωθούν στους συμμετέχοντες στην έρευνα Net Promoter Score (βλέπε όρους και προϋποθέσεις: www.aboutyou.gr/terms-of-participation-nps). Η μέγιστη αξία παραγγελίας ανέρχεται σε 500 € χωρίς το κουπόνι (δηλαδή 250 € με το κουπόνι). Το κουπόνι δεν μεταβιβάζεται και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε συνδυασμό με μια παραγγελία στην ABOUT YOU. Με την παραλαβή του κουπονιού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αυτό ισχύει για τις επόμενες 4 εβδομάδες και αφαιρείται αυτόματα από την παραγγελία σας, εφόσον εισαχθεί ο κωδικός κουπονιού. Σε περίπτωση πλήρους επιστροφής, το κουπόνι θα λήξει. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα κουπόνι ανά παραγγελία. Δεν είναι δυνατή η πληρωμή με μετρητά.

Το κουπόνι δεν ισχύει για την κατηγορία Spotlight Sneakers και για τις ακόλουθες μάρκες: Bershka, Carhartt, Garmin, Mammut, Oakley, Obey, On, Persona by Marina Rinaldi, Pull&Bear, violeta by Mango. Το κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλες εκπτώσεις, σε συνδυασμό με τις Extra προσφορές/εκπτώσεις, κουπόνια ή από την ABOUT YOU SE & Co. KG. Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του κουπονιού, η ABOUT YOU SE & Co. KG δεν μπορεί να το αντικαταστήσει. Οι πελάτες δεν δικαιούνται την αντικατάσταση ενός κουπονιού, μερικώς ή ολικώς.
Ειδικοί όροι κουπονιών για ιστότοπους τρίτων
Για κουπόνια που προέρχονται από τρίτους ισχύει η ελάχιστη αξία παραγγελίας 75€. Το κουπόνι δεν μεταβιβάζεται και μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο σε συνδυασμό με μια παραγγελία από την ABOUT YOU. Ισχύει για μία φορά μέχρι και την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται πάνω, και αφαιρείται αυτόματα από το λογαριασμό σου, εάν βάλεις τον κωδικό του κουπονιού στην παραγγελία σου.

Σε περίπτωση πλήρους επιστροφής χρημάτων, η αξία του κουπονιού λήγει. Σε περίπτωση μερικής επιστροφής χρημάτων, η αξία του κουπονιού πιστώνεται μόνο εάν επιτευχθεί η ελάχιστη αξία παραγγελίας για τα παρακρατηθέντα είδη. Διαφορετικά, το κουπόνι δεν έχει ισχύ. Δεν είναι δυνατή η εξαργύρωση για προϊόντα που υπολείπονται της αξίας του. Μπορείς να εξαργυρώσεις μόνο ένα κουπόνι ανά παραγγελία. Δεν είναι δυνατή η πληρωμή του σε μετρητά.

Το κουπόνι δεν ισχύει για την κατηγορία Spotlight Sneakers και για τις ακόλουθες μάρκες: Bershka, Carhartt, Garmin, Mammut, Oakley, Obey, On, Persona by Marina Rinaldi, Pull&Bear, violeta by Mango. Το κουπόνι δεν μπορεί να εξαργυρωθεί σε συνδυασμό με άλλες εκπτώσεις και σε συνδυασμό με τις Extra προσφορές/εκπτώσεις, κουπόνια. Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής, η ABOUT YOU AG & Co. KG δεν μπορεί να επιστρέψει το ποσό του κουπονιού. Δεν υπάρχουν αξιώσεις για μερική ή πλήρη αντικατάσταση κουπονιού.
Πρόσθετοι όροι κουπονιών για τις προωθητικές ενέργειες της Klarna
Χρησιμοποιώντας τον κωδικό 15-LOVE στο ταμείο θα ενεργοποιήσεις ένα κουπόνι αξίας 15€, το οποίο ισχύει μόνο με τη μέθοδο πληρωμής "Πληρωμή αργότερα" ή "3 άτοκες δόσεις" της Klarna. Ισχύει ελάχιστη αξία παραγγελίας 60€. Το κουπόνι δεν μεταβιβάζεται και μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο σε συνδυασμό με μια παραγγελία στο ABOUT YOU. Ισχύει μία φορά έως τις 14.02.2024 και θα αφαιρεθεί αυτόματα από το τιμολόγιό σου, εάν ο κωδικός κουπονιού αναγράφεται κατά την παραγγελία και κατά την επιλογή "Πληρωμή αργότερα" ή "3 άτοκες δόσεις" ως μέθοδο πληρωμής.

Σε περίπτωση πλήρους επιστροφής, η αξία του κουπονιού χάνεται. Σε περίπτωση μερικής επιστροφής, η αξία του κουπονιού θα πιστωθεί μόνο εάν επιτευχθεί η ελάχιστη αξία παραγγελίας για τα παρακρατηθέντα προϊόντα. Διαφορετικά, το κουπόνι δεν μπορεί να πιστωθεί. Δεν είναι δυνατή η εξαργύρωση προϊόντων που υπολείπονται της αξίας του κουπονιού. Μπορείς να εξαργυρώσεις το πολύ ένα κουπόνι ανά παραγγελία. Δεν είναι δυνατή η πληρωμή του σε μετρητά.

Το κουπόνι δεν ισχύει σε συνδυασμό με άλλες προσφορές/εκπτώσεις, κουπόνια και δεν πιστώνεται με EXTRA προσφορές/εκπτώσεις και δεν ισχύει για τους υπαλλήλους του Otto Group.

Το κουπόνι δεν ισχύει για καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης και όχι για τις ακόλουθες μάρκες: Bershka, Carhartt, Garmin, Mammut, Oakley, Obey, On, Persona by Marina Rinaldi, Pull&Bear, violeta by Mango.

Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του κουπονιού, η ABOUT YOU δεν μπορεί να προβεί σε επιστροφή χρημάτων. Απαιτήσεις για μερική ή πλήρη αντικατάσταση ενός κουπονιού δεν υφίστανται
Κουπόνια με κωδικό κουπονιού του Live Shopping
Ισχύει ελάχιστη αξία παραγγελίας 75€, εκτός εάν στο αντίστοιχο διαφημιστικό υλικό ή στην προσφορά ορίζεται διαφορετική ελάχιστη αξία παραγγελίας. Το κουπόνι δεν μεταβιβάζεται και μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο σε συνδυασμό με μια παραγγελία στο ABOUT YOU. Ισχύει μία φορά μέχρι την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στο κουπόνι και θα αφαιρεθεί αυτόματα από το τιμολόγιό σας, εάν ο κωδικός του κουπονιού εισαχθεί κατά την παραγγελία.
Σε περίπτωση πλήρους επιστροφής, η αξία του κουπονιού καταπίπτει. Σε περίπτωση μερικής επιστροφής, η αξία του κουπονιού θα πιστωθεί μόνο εάν επιτευχθεί η ελάχιστη αξία παραγγελίας για τα είδη που παραμένουν. Διαφορετικά, το κουπόνι δεν μπορεί να πιστωθεί. Δεν είναι δυνατή η εξαργύρωση κουπονιών για προϊόντα κάτω από την αξία του κουπονιού. Μπορείτε να εξαργυρώσετε το πολύ ένα κουπόνι ανά παραγγελία. Δεν είναι δυνατή η πληρωμή με μετρητά.
Το κουπόνι δεν ισχύει για καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης ή προϊόντα της κατηγορίας Spotlight Sneaker. Το κουπόνι δεν ισχύει σε συνδυασμό με άλλες εκπτώσεις ή κουπόνια και δεν προσμετράται στις εκπτώσεις EXTRA. Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του κουπονιού, δεν μπορεί να γίνει καμία επιστροφή χρημάτων από την ABOUT YOU. Δεν υπάρχουν αξιώσεις για μερική ή πλήρη αντικατάσταση ενός κουπονιού.